Landelijke PVC vloeren bij Verschoor Wonen in Sliedrecht.

De juiste PVC vloer voor uw interieur

De ideale PVC vloer voor uw woning

U overweegt of bent op zoek naar een PVC vloer? Wij zeggen volmondig: ja, doen!

PVC is een slimme, duurzame en populaire keus op dit moment. Wij hebben PVC in alle stijlen en maten. Van de lijmvariant tot de clickversie, van het visgraat- of tegelmotief tot aan de bredere PVC stroken. In onze showroom vindt u op de eerste etage een speciale afdeling voor PVC vloeren waarin alle stalen te zien en te voelen zijn.

Natuurlijk is er niet zomaar een PVC vloer in uw woning te plaatsen, hier komen een aantal zaken bij kijken. Mensen in een appartement hebben bijvoorbeeld een geluidsreducerende ondervloer nodig en er moet in de meeste gevallen worden geëgaliseerd. Voor al deze praktische informatie nodigen wij u uit om eens bij ons langs te komen. Wij informeren en adviseren u graag onder het genot van een kop koffie/ thee.

Wij hebben op dit moment een hele leuke actie met PVC vloeren! Kijk hiervoor eens op onze actie pagina of klik hier!


Grote landelijke bloempot. Landelijke accessoires een sfeervolle inrichting.
Groot assortiment met landelijke pvc vloeren. Verschillende soorten in de showroom.

Een aantal merken die wij in collectie hebben zijn: Quickstep, mFLOR, Beautifloors en Viva Floors.

De voordelen van een goede PVC vloer zijn:

  • PVC vloeren zijn erg geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Veel huizen zijn voorzien van vloerverwarming en soms zelfs vloerkoeling. PVC vloeren geleiden de warmte perfect waardoor er weinig warmte tegen wordt gehouden. 
  • PVC vloeren zijn geluidsdempend. Uw huis is een plek om tot rust te komen, daarom is daarvoor een PVC vloer de ideale optie. PVC vloeren zijn erg stil maar uiteraard niet 100% geluidsstil. Heeft u wel behoefte aan een volledige stille vloer? dan helpen wij u aan geluiddempende ondervloeren.
  • Identiek aan houten vloeren. De PVC vloeren die wij verkopen zijn niet van echt te onderscheiden. Zo creëert u de perfecte uitstraling in uw woning, maar betaald niet de hoofdprijs voor een houten vloer