T: 0184 41 90 47

Boekenkast op maat

Een boekenkast op maat laten maken vraagt om de nodige vakkennis en expertise. Verschoor Wonen weet als geen ander hoe we een boekenkast op maat kunnen laten maken die volledig aansluit op uw wensen. Ook de indeling van uw boekenkast bepaalt u zelf. Van gelijke vakken tot ongelijke vakken in hoogte en breedte. Kortom, genoeg redenen om een mooie boekenkast op maat te laten maken door een interieurspecialist. Kom langs in onze showroom in Sliedrecht of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Boekenkast op maat >>

Scherpe maatwerk prijzen

Bij Verschoor Wonen kunt u uw boekenkast volledig op maat samenstellen, zodat uw kast perfect past bij uw woonstijl. Echt maatwerk. En dat ook nog eens voor zeer scherpe prijzen. Zolang iets technisch uitvoerbaar is kunnen wij al uw wensen verwerken in uw eigen boekenkast op maat. Of u nu op zoek bent naar een open boekenkast of een boekenkast met deurtjes. Het kan allemaal bij Verschoor Wonen. Laat u verrassen door onze maatwerk meubelen en kom langs in onze showroom in Sliedrecht of vraag een offerte op maat aan.

Landelijke meubelen Sliedrecht

Voor landelijke meubelen in Sliedrecht bent u bij Verschoor aan het juiste adres. Verschoor Wonen is een gezellige woonwinkel in Sliedrecht. Een meubelwinkel waarbij we de verwachtingen van klanten overtreffen. Persoonlijk advies hoog in het vaandel staat. Bovendien kunt u kwaliteit meubelen in Sliedrecht op maat laten maken volgens uw unieke wensen. Bent u op zoek naar een interieurstylist die vrijblijvend een kijkje komt nemen bij u thuis? Iemand die u tips en trucs geeft en geheel vrijblijvend gratis een interieurontwerp maakt? Maak een afspraak voor gratis interieuradvies op locatie en wij komen bij u langs.