T: 0184 41 90 47

Eettafel op maat

Verschoor Wonen maakt úw eettafel op maat!

Voor een eettafel op maat bent u bij Verschoor Wonen in Sliedrecht aan het juiste adres. Om uw eettafel op maat te laten maken heeft u de volledige keuze over alle aspecten, zoals het houtsoort, afmetingen, bladdikte en de behandeling van de tafel. Daarnaast is het mogelijk uw eigen ontwerp voor een eettafel aan te dragen om uw droom eettafel te realiseren. Heeft u originele interieurideeën? Wij nodigen u graag uit in onze showroom voor inspiratie en helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen meubel.

 

Eettafel op maat van topkwaliteit

Bent u op zoek naar de perfecte eettafel op maat? Gaat uw voorkeur uit naar vierkant, rond, langwerpig of een uitschuif tafel en zit uw wens niet in ons assortiment? Bij Verschoor Wonen kunt u uw eettafel op maat laten maken. Wij bieden uitgebreide combinatiemogelijkheden en kunnen vrijwel aan al uw wensen tegemoet komen. De keuze in houtsoorten, kleuren en afmetingen zijn nagenoeg onbeperkt bij Verschoor Wonen. Wij bieden u de unieke mogelijkheid om uw eigen meubelen te ontwerpen voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan van uw eigen ontwerp of kom langs in onze showroom voor inspiratie!

 

Informatie eettafel op maat

Sfeer, gezelligheid, warmte en harmonie is waar Verschoor Wonen garant voor staat. In onze showroom vindt u in de 2000m2 tellende showroom een uitgebreide collectie aan woonkamer opstellingen met een eigen identiteit en persoonlijk karakter. Wilt u meer informatie over een eettafel op maat bij Verschoor Wonen? Neem vrijblijvend contact met ons op. De adviseurs van Verschoor Wonen staan u graag te woord.