T: 0184 41 90 47

Gratis interieuradvies

gratis interieuradviesVerschoor Wonen is een landelijke woonwinkel in Sliedrecht. U kunt bij ons terecht voor een deskundig en gratis interieuradvies. Jeanette (eigenaresse) komt op geheel vrijblijvend bij u thuis. Op basis van de impressie van uw interieur en woonstijl gaat zij aan de slag met uw hulpvraag.

Zij maakt een interieurtekening op schaal en kiest stoffen, stalen, meubelen landelijke stijl en accessoires bij elkaar. Op de manier visualiseert zij de mogelijkheden voor een landelijke inrichting bij u thuis. Hierbij houdt zij uiteraard altijd rekening met uw specifieke wensen en budget.

Het gratis interieuradvies van Verschoor Wonen is geheel vrijblijvend! U bepaalt zelf de vervolgstappen. Vul het formulier aan de rechterkant van deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt hier zelfs een foto uploaden van uw woonkamer. Zo kunnen wij het consult bij u thuis goed voorbereiden.

Gratis interieuradvies aanvragen >>

Tips voor kleine en grote veranderingen

Is het tijd voor een complete metamorfose, gaat u verhuizen of wilt u alleen op kleine schaal wat veranderen aan uw inrichting? Verschoor Wonen helpt u graag met gratis interieuradvies op maat! De crisis heeft er mede voor gezorgd dat we minder buitenshuis zijn. We zoeken massaal weer de gezelligheid van de eigen woning op. Een landelijke inrichting is ook populairder dan ooit. Maar hoe krijg je deze kenmerkende warme en gezellige uitstraling? Het aanbod van landelijke meubelen en woonaccessoires is ontzettend groot. Hoe maakt u nou de juiste keuze en maakt u een mooi geheel van uw woonstijl. Verschoor Wonen heeft de oplossing. Wij komen graag bij u thuis voor een gratis interieuradvies.

Werkwijze gratis interieuradvies Verschoor Wonen

Na een eerste indruk van uw woonstijl gaat Verschoor Wonen aan de slag met het maken van het gratis interieuradvies. De ideeën spreken wij vervolgens geheel vrijblijvend met u door. Met een plattegrond op schaal en diverse stalen en afbeeldingen brengen wij de mogelijkheden beeldend tot leven. U zult versteld staan van de mogelijkheden van een landelijke inrichting bij u thuis. Bent u op zoek naar gratis interieuradvies door een ervaren styliste in Sliedrecht en omstreken ? Neem contact met ons op.