T: 0184 41 90 47

Hoekbank op maat

Bij Verschoor Wonen kunt u een hoekbank op maat laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk meubelen. Alle soorten meubelen passen wij geheel naar uw persoonlijke wensen aan. Voor advies over een hoekbank op maat ontvangen wij u graag in onze showroom in Sliedrecht. U kunt hier een aantal voorbeelden van hoekbanken die op maat gemaakt kunnen worden. Onze adviseurs laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is en geven professioneel advies. Heeft u interesse in een hoekbank op maat van Verschoor Wonen? Maak dan een afspraak! Wij helpen u graag aan uw nieuwe hoekbank, geheel op maat aangepast aan uw wensen.

Afspraak maken

Mogelijkheden voor een hoekbank op maat

Om een hoekbank op maat te laten maken begint u met het kiezen van de stijl en het model. In onze showroom laten wij u graag een aantal hoekbanken zien die aangepast kunnen worden aan uw wensen. Heeft u een bank naar wens gevonden? Dan kiest u vervolgens de maten voor alle zijden en de hoogte van de bank. Wij geven u graag professioneel advies over. Dit advies baseren wij op de vorm en afmetingen van de ruimte en de andere meubelen. Ons doel is om van de ruimte een mooi harmonieus geheel te maken. Voor uw nieuwe hoekbank op maat kiest u vervolgens de stof en de kleur en maakt u keuzes over het onderstel. Wij kunnen vrijwel aan al uw wensen voldoen!

Hoekbank op maat

Bank op maat laten maken

Een bank op maat laten maken begint altijd bij het inventariseren van de mogelijkheden. U bent zich nu online aan het oriënteren. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag met eigen ogen de banken wilt bekijken. En ook het zitcomfort wilt ervaren. Dat kan natuurlijk! In onze showroom in Sliedrecht kunt u een aantal voorbeelden bekijken van banken die op maat gemaakt kunnen worden. Wilt u meer informatie over een bank op maat laten maken bij Verschoor Wonen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Contact opnemen