T: 0184 41 90 47

Hoekbank samenstellen

Een hoekbank samenstellen kan bij Verschoor Wonen geheel naar uw persoonlijke wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van meubelen. Eettafels, salontafels en kasten kunnen wij in verschillende maten en materialen leveren. Dit geldt ook voor een hoekbank samenstellen. Heeft u specifieke wensen qua afmetingen of model? Geen probleem, wij kunnen vrijwel alles voor u realiseren. Onze bankstellen zijn aan te passen qua materiaal, kleur, leuningen, zittingen en pootjes. Heeft u interesse om zelf een hoekbank samen te stellen? Breng dan een bezoek aan onze 2000 m2 grote showroom in Sliedrecht. Wij laten u graag de meubelen zien die op maat gemaakt kunnen worden.

Hoekbank samenstellen

Verschillende soorten hoekbanken

Bij de aanschaf van een bankstel moet u eerst een aantal zaken bepalen. Kiest u voor een harde of zachte zitting? Wilt u een bank van leer of stof? Wilt u nek- of voetsteunen? En welke stijl en kleur past het beste in uw interieur? Een nieuwe bank kopen is een investering. U wilt graag vele jaren plezier van dit meubel hebben. Dat is een goede reden om een hoekbank samen te stellen zodat deze geheel naar wens is. Wilt u vakkundig advies bij een hoekbank samenstellen? Dan zijn onze interieuradviseurs u graag van dienst en helpen u keuzes te maken. U kunt langskomen voor advies in onze showroom of u maakt een afspraak voor een interieuradvies op maat.

Hoekbank samenstellen

Kleine hoekbank kopen

Wilt u een kleine hoekbank kopen? Wij hebben verschillende hoekbanken beschikbaar die geheel op maat gemaakt kunnen worden. Ook voor de kleinere ruimtes kunt u bij ons terecht om een kleine hoekbank te kopen. Op deze manier kunt u op een stijlvolle manier de ruimte zo efficiënt mogelijk gebruiken. Wilt u zelf een hoekbank samenstellen of een kleine hoekbank kopen? In onze showroom in Sliedrecht kunt u inspiratie opdoen en de mogelijkheden met onze adviseurs bespreken. Neem contact met ons op!