T: 0184 41 90 47
Wat goed interieur design advies u kan brengen

Wat goed interieur design advies u kan brengen

De woon- en slaapkamer, het zijn de twee ruimtes waar we de meeste tijd in doorbrengen. Je er fijn voelen, het idee hebben dat thuis écht als thuis voelt, is dus zeker niet onbelangrijk! Een vertrouwde en aangename ruimte kan een mens simpelweg compleet veranderen. Een persoonlijk en kwalitatief interieur design advies is de onmisbare schakel voor een ideale leefomgeving. Ik vertel u hier graag meer over.

Elk persoon is anders en dus past niet iedere standaard leefomgeving bij iemand. Is een drukke ruimte met veel accessoires iets waar u blij van wordt, of een rustige strakke omgeving? Een goede interieurstylist weet met precies de juiste vragen een omgeving te creëren waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Een aantal zaken die interieur design advies u kunnen opleveren:

  1. Een gepersonaliseerde leefomgeving waar u zich altijd comfortabel voelt;
  2. Door middel van maatwerk altijd meubels die passen in uw omgeving;
  3. Het scheelt u tijd en voorkomt het maken van verkeerde keuzes.

 

Hoe moet ik woonkamer advies of slaapkamer advies voor mij zien?

Een interieurspecialist komt bij u thuis om de situatie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. Goed advies begint echter bij een goede voorbereiding. Een introducerende beschrijving of een goede foto om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige woonsituatie is essentieel. Pas op basis van deze informatie neemt de verdere intake plaats.

slaapkamer adviesZo kan er met de gegeven informatie direct worden gekeken naar accessoires, stoffen en andere attributen die kunnen passen in de woon- of slaapkamer. Past een landelijke bank in de kleur grijs bijvoorbeeld wel bij een donkerbruine vloer? Zo kan de interieurspecialist direct toetsen wat wel en wat niet werkt. Het bezoek aan huis vormt een verdere kennismaking en op basis hiervan wordt er een gepersonaliseerde tekening gemaakt waarin alle wensen zijn uitgewerkt.

Dit zijn in feite de basisbeginselen van een goed interieur design advies. Wij gaan zelf nog een stapje verder door ook te kijken naar zaken als radiatoromlijsting, of de aankleding van bijvoorbeeld de schoorsteen en ook vloer- en schilderadvies brengen wij uit. Bij een goed woonkamer advies of slaapkamer advies moet alles gewoonweg kloppen!

Voorbeelden van projecten >>

Door maatwerk al uw wensen realiseerbaar

Omdat een warme en aangename omgeving in direct verband staat met de praktische indeling en uitstraling van het huis, is maatwerk eigenlijk onmisbaar. U herkent vast wel eens het gevoel dat u niet weet wat u met een bepaalde plek in huis aan moet. De deur zit bijvoorbeeld in de weg of de ruimte is erg smal. Met maatwerk kan veel gerealiseerd worden en dat is wel zo ideaal!

interieur design adviesWij van Verschoor Wonen, bieden de unieke mogelijkheid om meubels op maat te laten maken. Zo kan een persoonlijk interieur design advies ook daadwerkelijk goed worden uitgevoerd! We maken dus niet alleen een tekening die past bij uw persoonlijke wensen, maar die ook altijd realiseerbaar is!

Het bieden van het totaalplaatje voor een woonkamer advies of slaapkamer advies is de kracht van Verschoor Wonen. Wilt u graag dat wij eens gratis en vrijblijvend persoonlijk bij u langskomen? Met onderstaand formulier kunt u direct een afspraak met ons maken!

Mag ik u binnenkort uw kamer stijlen?

Sorry, comments are closed for this post.