T: 0184 41 90 47

Kastenwand op maat

Verschoor Wonen is dé specialist in het maken van een kastenwand op maat. Voor iedere woonruimte hebben wij een oplossing voor een stijlvol en efficiënt interieur op maat. Elke ruimte heeft een eigen karakter. Een fraaie kastenwand op maat biedt de ideale oplossing om uw ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. Zolang iets technisch uitvoerbaar is, kunnen wij al uw persoonlijke wensen verwerken in uw eigen unieke meubel. Bovendien bieden wij een eindeloos pakket aan kleuren, materialen en afmetingen. Dus landelijk of modern…wij voelen ons thuis in iedere stijl. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Verschoor Wonen komt graag bij u langs voor gratis en vrijblijvend interieuradvies.

Bezoek showroom
 

Origineel interieur idee; een kastenwand op maat

kastenwand op maatU heeft een origineel interieur idee, maar u kunt bij diverse woonwinkels niet precies vinden wat u zoekt. Bij Verschoor Wonen kunt u terecht om een kastenwand op maat te laten maken die geheel aan uw wensen voldoet. Wij bieden de unieke mogelijkheid om uw eigen meubelen te ontwerpen tegen zeer scherpe prijzen. Een kastenwand op maat is niet zozeer altijd duurder dan een vast model. Onze maatwerk meubelen kunnen in alle gewenste kleuren,afwerkingen en afmetingen worden vervaardigd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze meubelzaak in Sliedrecht of maak een afspraak voor gratis interieuradvies op locatie.

Gratis interieuradvies

Uw meubelzaak in Sliedrecht

Kastenwand op maatVerschoor Wonen is een gezellige en sfeervolle meubelzaak aan de Woonboulevard van Sliedrecht. Een meubelwinkel waarbij we de verwachtingen van klanten overtreffen. Ook kunt u bij ons meubelen op maat laten maken volgens uw unieke wensen, zoals een kasten (wand) of eettafel op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat allemaal voor een eerlijke prijs. Wij nodigen u graag uit in onze meubelzaak in Sliedrecht of maak een afspraak voor gratis interieuradvies op locatie.