Kastenwand op maat

Verschoor Wonen is dé specialist in het maken van een kastenwand op maat. Voor iedere woonruimte hebben wij een oplossing voor een stijlvol en efficiënt interieur op maat. Elke ruimte heeft een eigen karakter. Een fraaie kastenwand op maat biedt de ideale oplossing om uw ruimte volledig intact te laten. Zolang iets technisch uitvoerbaar is, kunnen wij al uw persoonlijke wensen verwerken in uw eigen unieke meubel. Bovendien bieden wij een eindeloos pakket aan kleuren, materialen en afmetingen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Verschoor Wonen komt graag bij u langs voor gratis interieuradvies.

Gratis interieuradvies >>

Origineel interieur idee

U heeft een origineel interieur idee, maar u kunt bij diverse woonwinkels niet precies vinden wat u zoekt. Bij Verschoor Wonen kunt u terecht om een kastenwand op maat te laten maken die geheel aan uw wensen voldoet. Wij bieden de unieke mogelijkheid om uw eigen meubelen te ontwerpen tegen zeer scherpe prijzen. Onze maatwerk meubelen kunnen in alle gewenste kleuren en afmetingen worden vervaardigd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze meubelzaak in Sliedrecht of maak een afspraak voor gratis interieuradvies op locatie.

Uw meubelzaak in Sliedrecht

Verschoor Wonen is een gezellige en sfeervolle meubelzaak aan de Woonboulevard van Sliedrecht. Een meubelwinkel waarbij we de verwachtingen van klanten overtreffen. Ook kunt u bij ons kwaliteit meubels laten maken volgens uw unieke wensen, zoals een kastenwand op maat of eettafel op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat allemaal voor een eerlijke prijs. Wij nodigen u graag uit in onze meubelzaak in Sliedrecht of maak een afspraak voor gratis interieuradvies op locatie.