T: 0184 41 90 47

Landelijke hoekbanken

Landelijke hoekbankenBij Verschoor Wonen vindt u een groot assortiment landelijke hoekbanken. Van stof of leer en van kleine uitvoeringen tot grote loungehoeken. Heeft u specifieke wensen? Dan helpen wij u graag. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken en leveren van landelijke meubels op maat. Door maatwerk aan te bieden onderscheiden wij ons van andere woonwinkels met veelal standaard collecties. Zo kunt u bij ons een hoekbank samenstellen geheel naar eigen smaak en wens. Onze unieke landelijke hoekbanken kunnen wij aanpassen op formaat en model. En natuurlijk kunt u ook kiezen uit diverse materialen, kleuren, leuningen, zittingen en pootjes. Laat u inspireren en bezoek onze showroom in Sliedrecht! Hier hebben wij vele variaties landelijke hoekbanken voor u opgesteld.

Bezoek onze Showroom
 

Landelijke hoekbanken sfeervolle aanvulling in interieur

Een landelijke inrichting zorgt voor sfeer en warmte. Een woonstijl die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Verschoor Wonen is een woonwinkel in Sliedrecht met vele jaren ervaring in het vervaardigen en leveren van landelijke meubelen en landelijke hoekbanken in het bijzonder. Wij staan voor persoonlijke service en deskundig advies. Een nieuwe bank is een investering voor lange tijd en vraagt om een goede voorbereiding. U wilt uiteraard een hoekbank die goed past bij uw inrichting. Daarnaast is het zitcomfort, kwaliteit en prijs natuurlijk erg belangrijk. U wilt tenslotte nog vele jaren plezier hebben van uw nieuwe bank. Onze interieur adviseurs staan u daarom graag te woord helpen u graag verder. Wilt u tijdens uw bezoek zeker zijn van de beschikbaarheid van een van onze verkopen. Maak dan een afspraak voor gratis en vrijblijvend interieuradvies.

Afspraak gratis interieuradvies
 

Advies landelijke hoekbanken

De landelijke hoekbanken van Verschoor Wonen kunt u aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Deskundig advies is dan wel zo prettig. Onze interieuradviseurs zijn u graag van dienst en helpen u op basis van uw wensen de juiste keuze te maken. Kom gerust langs om onze collectie landelijke hoekbanken in onze showroom te bekijken. Of maak een afspraak voor een gratis interieuradvies.

Meubitrend banken

In de wooncollectie van Verschoor Wonen vindt u banken van het oer Hollandse merk Meubitrend. De banken zijn op een eerlijke en duurzame manier vervaardigd. U krijgt topkwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Omdat het banken zijn van Nederlands fabricaat is de levertijd zeer kort. In de meeste gevallen staat uw nieuwe Meubitrend bank al binnen vier weken bij u thuis! De meubelmakers van Meubitrend kunnen vrijwel ieder soort bank voor u maken. U kunt kiezen uit landelijke hoekbanken tot strakke leren tweezitters. Bekijk onze gehele collectie banken in onze showroom in Sliedrecht!