Landelijke inrichting

Kies voor een landelijke inrichting als u van sfeer en authenticiteit houdt! Alles voor een landelijke inrichting vindt u bij Verschoor Wonen. Wij hebben een showroom aan de Woonboulevard in Sliedrecht. De showroom is 2000 m2 groot en heeft 30 woonkamers opgesteld staan. Alle woonkamers kennen een eigen karakter en bieden veel inspiratie voor een sfeervolle landelijke inrichting. Kom snel een kijkje nemen om inspiratie op te doen! De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag. U kunt zich hier ook laten adviseren door één van onze deskundige verkoopmedewerkers.

Afspraak maken

 

Tips voor een landelijke inrichting

Wij geven u graag vast enkele tips om een sfeervolle landelijke inrichting te creëren. Als u een landelijke woonstijl in uw huis wilt toepassen, houdt dan rekening met de volgende elementen:

  • Materiaalgebruik: kies hout en stof voor een rustieke sfeer.
  • Kleurgebruik: maak vooral gebruik van wit, gebroken wit en zachte tinten zoals lichtgrijs en beige aardetinten.
  • Accessoires: gebruik natuurlijke materialen en kleuren bij accessoires zoals fotolijsten, kaarsenhouders, manden, potten en aardewerk.
  • Verlichting: kies voor warme en zachte verlichting en gebruik kandelaars, windlichten of kruiklampen.

Wij geven graag persoonlijk advies. Bij het creëren van een landelijke inrichting loopt u namelijk het risico dat uw interieur tuttig of oubollig wordt, bijvoorbeeld door te veel tierelantijnen en accessoires neer te zetten. Kies voor een moderne landelijke inrichting uit de landelijke meubelen in onze collectie.

 

Landelijke woonwinkel Sliedrecht

Verschoor Wonen heeft jarenlange ervaring en een uitgebreid assortiment voor een landelijke inrichting. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw woning geheel naar eigen smaak in te richten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een eettafel op maat maken. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.