Landelijke meubelen

Met landelijke meubelen zorgt u voor een gezellige sfeer waarbij u en iedereen die bij u langs komt zich direct thuis voelt. Verschoor Wonen biedt in haar wooncollectie veel landelijke meubelen die de perfecte moderne landelijke woonstijl creëren. Wij kiezen de meubelen altijd met veel zorg en aandacht uit. Hierbij houden we rekening met de juiste materialen, vormen en materialen die de typische romantische en gezellige landelijke sfeer ademen waar u naar op zoek bent.

 
Assortiment bekijken

 

Een eigen karakter met landelijke meubelen

Inspiratie voor landelijke meubelen vindt u op onze website én in onze showroom in Sliedrecht. Een landelijke inrichting is zowel eenvoudig, als warm en sfeervol. Kies als basis voor natuurlijke en lichte kleuren en materialen. Denk hierbij aan een romantische whitewash buffetkast, een grote stoere houten eettafel en eetkamerstoelen of fauteuils met elementen van hout en stof. Ook leren stoelen in natuurlijke tinten passen hier perfect bij. Of u nu de woonkamer compleet wilt herinrichten of alleen een landelijke sfeer wilt aanbrengen: bij ons bent u aan het goede adres. In de showroom van Verschoor Wonen kunt u ook naar hartenlust bijpassende woonaccessoires shoppen. Naast de landelijke meubelen vindt u bij ons lampen, sierkussens, fotolijsten, schilderijen, accessoires van riet en nog veel meer.

 

Landelijke meubelen vindt u bij Verschoor Wonen

Verschoor Wonen is al ruim 40 jaar een toonaangevende woonwinkel met landelijke meubelen in Rotterdam en omgeving. In onze showroom kunt u de collectie bekijken en inspiratie opdoen voor uw eigen interieur. U vindt bij ons niet alleen landelijke meubelen, maar ook rustieke meubelen, lifestyle meubelen en klassieke meubelen. Ook kunnen wij diverse meubels voor u op maat maken. De adviseurs van Verschoor Wonen vertalen uw karakter en persoonlijke smaak altijd door naar een passend interieur. Breng een bezoekje aan de showroom, de koffie staat voor u klaar!