Landelijke meubels op maat

Verschoor Wonen is gespecialiseerd om landelijke meubels op maat te maken tegen eerlijke prijzen. Met meubelen op maat en aanvullende accessoires kan een landelijke sfeer gecreëerd worden die warmte uitstraalt. Interieur geeft een persoonlijkheid aan uw huis. Verschoor Wonen begrijpt dan ook als geen ander het essentiële belang om van een huis een thuis te maken. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw wensen te vertalen naar een exclusieve aanvulling op uw wooninrichting. Bent u op zoek naar landelijke meubels op maat en benieuwd wat Verschoor Wonen voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze stylist voor gratis interieuradvies op locatie.

Gratis interieuradvies >>

Meubelmaker Sliedrecht

Al meer dan 40 jaar zijn wij een van de meest toonaangevende woonwinkels van Zuid-Holland en omstreken voor het realiseren van de meest uiteenlopende woonkamerideeën. Als meubelmaker in Sliedrecht is Verschoor Wonen gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van landelijke meubels op maat. Of u nu op zoek bent naar een eettafel op maat, een salontafel of een fraaie kastenwand op maat. Zolang het technisch uitvoerbaar is kunnen wij elk meubelstuk op maat laten maken. Laat u geheel vrijblijvend en kosteloos inspireren en maak een afspraak voor gratis interieuradvies op locatie.

Inspiratie landelijke meubels op maat

In onze showroom hebben wij een tal van voorbeelden staan die wellicht inspireren bij uw ontwerp. Door middel van onze adviezen en ontwerpen maken wij uw wijze van wonen sfeervoller, comfortabeler en persoonlijker. Persoonlijke smaak en functionaliteit moeten leiden tot een kloppend geheel. Maak vrijblijvend een afspraak en onze interieur stylisten komen graag bij u langs voor gratis interieuradvies op maat.