T: 0184 41 90 47

Landelijke meubels op maat

Meubels op maatVerschoor Wonen is dé woonwinkel als het gaat om landelijke meubels. Verschoor Wonen is gespecialiseerd om landelijke meubels op maat te maken tegen eerlijke prijzen. Met onze landelijke meubels op maat en aanvullende accessoires kan een sfeer gecreëerd worden die volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen en geeft uw interieur een eigen karakter. Verschoor Wonen begrijpt dan ook als geen ander het essentiële belang om van een huis een thuis te maken. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw wensen te vertalen naar een exclusieve aanvulling op uw woninginrichting. Bent u op zoek naar landelijke meubels op maat en benieuwd wat Verschoor Wonen voor u kan betekenen? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Sliedrecht.

Route

Onze meubels op maat brengen uw dromen tot werkelijkheid

Meubels op maatAl meer dan 40 jaar zijn wij een van de meest toonaangevende woonwinkels van Zuid-Holland en omstreken voor het realiseren van de meest uiteenlopende woonkamerideeën. Als meubelmaker in Sliedrecht is Verschoor Wonen gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van landelijke meubels op maat. Of u nu op zoek bent naar een eettafel op maat, een salontafel of een fraaie kastenwand op maat. Zolang het technisch uitvoerbaar is kunnen wij elk meubelstuk op maat laten maken. Laat u geheel vrijblijvend en kosteloos inspireren en maak vrijblijvend een afspraak met onze stylist voor een gratis interieuradvies op locatie.

Gratis interieuradvies >>

Inspiratie landelijke meubels op maat

Kast op maatIn onze showroom hebben wij een tal van voorbeelden staan die wellicht inspireren bij uw ontwerp. Door middel van onze adviezen en ontwerpen kunnen wij uw interieur sfeervoller, comfortabeler en persoonlijker maken. Persoonlijke smaak en functionaliteit moeten leiden tot een kloppend geheel. Maak vrijblijvend een afspraak en onze interieur stylisten komen graag bij u langs voor gratis interieuradvies op maat.

Verschoor Wonen heeft ook altijd mooie lopende acties en aanbiedingen. Houdt deze in de gaten…wellicht zit er iets voor tussen voor U!