T: 0184 41 90 47

Landelijke woonwinkel

Verschoor Wonen is een landelijke woonwinkel met een sfeervol assortiment meubelen en accessoires. Wij zijn hét adres voor landelijke meubelen van hoge kwaliteit voor een prima prijs. In onze showroom in Sliedrecht vindt u een uitgebreide collectie landelijke meubelen, zoals buffetkasten, eetkamertafels, fauteuils, salontafels en banken. Ook vindt u in het assortiment een grote keuze uit romantische en sfeervolle woonkado’s en woonaccessoires. Op onze website kunt u vast de sfeer proeven in onze fotogalerij. Wilt u de mogelijkheden liever persoonlijk in onze landelijke woonwinkel bekijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom!

Afspraak maken

 

Uw landelijke woonwinkel voor meubels op maat

Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar misschien kunt u in onze landelijke woonwinkel niet precies vinden wat u zoekt. Ook dan bieden wij u een perfecte oplossing. Wij kunnen uw landelijke meubelen namelijk ook op maat maken. Als de standaard uitvoeringen van de meubelen niet de juiste maat hebben of u wilt een meubel net iets specialer maken, dan passen wij deze desgewenst voor u aan. En dat doen wij met veel plezier! Wij kunnen dit doen met de lifestyle meubelen, landelijke meubelen en klassieke meubelen. In de showroom van Verschoor Wonen kunt u terecht om voorbeelden te bekijken van deuren, beslag, plinten en panelen. Samen met een deskundig adviseur stelt u deze onderdelen samen tot een voor u perfect meubel. Wij maken een technische tekening van uw eigen ontwerp. Op die manier krijgt u een persoonlijk meubelstuk voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een meubel op maat, helemaal passend binnen uw eigen interieur!

 

Landelijk wonen met Verschoor

Wij hebben in onze showroom 30 woonkamers ingericht. In deze woonkamers vindt u landelijke meubelen en woonaccessoires die gezelligheid, warmte en harmonie uitstralen. Kortom, bij ons vindt u heel veel inspiratie! Onze deskundige winkelmedewerkers adviseren u met veel plezier bij het maken van een keuze uit de grote collectie landelijke meubelen. Ook kunnen wij voor u een gratis plattegrond maken van uw woonkamer en creëren we samen de perfecte stijl en indeling. Wilt u meer weten over het assortiment in onze landelijke woonwinkel en wat de mogelijkheden voor u zijn? Dan kunt u altijd gerust contact met ons opnemen.