T: 0184 41 90 47
Nederlands fabricaat, wat is dat?

Nederlands fabricaat, wat is dat?

meubels Nederlands fabricaatU kent het vast wel. U bent in een woonwinkel en na een tijdje komt er een verkoopster die u vriendelijk aanspreekt. Ze vraagt of alles duidelijk is. U wilt een nieuwe bank kopen en hebt wat vragen. Naast de gevraagde informatie krijgt u van de verkoopster ongevraagd extra informatie. Namelijk dat de bank Nederlands fabricaat is.

Eigenlijk vindt u deze informatie helemaal niet zo interessant. U weet op dat moment ook niet wat het precies inhoudt. Ik leg u graag even uit waarom woonwinkels zoals wij dit toch meegeven aan de klant.

Meubels Nederlands fabricaat betekenen voor onze woonwinkel:

  • Kwaliteit;
  • Garantie;
  • Maatwerkopties;
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding;
  • Eerlijk product;
  • Korte lijntjes met de fabrikant;
  • Schappelijke levertijden;
  • Goede service vanuit de fabriek;
  • Af en toe eens een bezoekje van een vertegenwoordiger met extra informatie over het product.

Zelf dacht ik in het begin ook dat de extra informatie over meubels van Nederland fabricaat de klant niet echt interesseert. Waarom zou ik het er dan wel bij vertellen? Ik geef wel gewoon alleen de gevraagde informatie. Maar als u het rijtje pluspunten eens 3 keer doorleest dan wordt het nut ervan toch wel steeds duidelijker.

banken Nederlands fabricaatMeubels van Nederlands fabricaat, zoals banken van Nederlands fabricaat, hebben namelijk toch wel een aantal belangrijke voordelen. Het zijn meubels die kwalitatief beter zijn, een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben en waarvan u weet dat als er iets mee is het altijd wordt opgelost. En wie wil dat nou niet? U investeert toch in een bank waar u lang van wilt genieten?!

We merken gelukkig dat er steeds meer klanten komen die bovenstaande informatie over meubels Nederlands fabricaat gaan waarderen. Sommige klanten hebben er zelfs al eens van gehoord. En daar zijn we blij mee, want zeg nou zelf… U zou dit toch ook willen weten voor u een nieuwe bank koopt?

Ik ben benieuwd wanneer ik de eerste klant in de winkel krijg die zelf aan mij vraagt of de meubels Nederlands fabricaat zijn…

Wie weet zie ik u binnenkort?

Groeten, Jolanda

Tip: Kiest u voor bovenstaande punten? Loop dan eens een woonwinkel in en vraag of een product van Nederlands fabricaat is!

Sorry, comments are closed for this post.