T: 0184 41 90 47
Meubels op maat laten maken: een huis zoals in de bladen

Meubels op maat laten maken: een huis zoals in de bladen

Meubels op maat laten makenEen woon- of slaapkamer zoals in de bladen, het is een droom voor velen. Die grote stoere kast, een gave bank: iedereen heeft wel een beeld bij de ideale inrichting van het huis. Maar die indeling zoals in de magazines, dat is leuk maar… hoe krijg ik dat voor elkaar? Meubels op maat laten maken, heeft u daar wel eens over nagedacht?

Maatwerk biedt de kans om een huis geheel naar eigen smaak in te richten. Het is dé manier om echt thuis te komen. Een warme omgeving waar u zich prettig voelt en waar de inrichting niet alleen praktisch is, maar waar u net als in een magazine simpelweg blij van wordt! Maatwerk biedt voordelen als:

  • Volkomen zelf bepalen hoe de inrichting van de ruimte eruit gaat zien;
  • Talloze mogelijkheden op het gebied van afmetingen, kleuren en materialen;
  • Een persoonlijke en warme omgeving waar u zich fijn voelt.

Het is jammer dat maatwerk niet standaard bij ons in het hoofd komt als we op de woonboulevard zoeken naar inspiratie en leuke ideeën. Meubels op maat laten maken wordt helaas nog steeds gezien als iets ingewikkelds. Overigens niet heel vreemd als je kijkt naar de nationale woonketens. Maatwerk is daar praktisch onmogelijk of op een zeer beperkte schaal.

Maatwerk duur en tijdrovend?

Maatwerk duur en gebonden aan lange levertijden: het is een gedachte die bij velen opkomt. Het hoeft niet zo te zijn. En waarom niet, dat zal ik u vertellen. Wie van maatwerk zijn specialisme maakt, weet precies hoe een maatwerk proces (kosten)efficiënt kan worden ingericht. Een volledig landelijk interieur op maat kan bij ons bijvoorbeeld al binnen 8 tot 10 weken! Dus zelfs sneller dan een standaard bank bestellen bij de grote nationale woonketens.

Een gave landelijke bank op maat of die stoere en robuuste landelijke tafel volledig op maat, het is bij ons gewoon mogelijk. Meubels op maat laten maken betekent een geheel zelf ingericht huis waar u lang van kunt genieten! En zeg nu zelf, u heeft vast wel een beeld bij uw ideale inrichting, het ontbreekt vaak alleen aan de juiste meubels van de juiste kleuren, maten en materialen.

Direct een eigen ontwerp in beeld

landelijk interieur op maatWie zoekt naar een compleet landelijk interieur op maat, kan uiteraard een gezellig dagje op de woonboulevard struinen voor het opdoen van inspiratie en het vinden van een geschikte (en geringe) maatwerkpartner. Maar het liefst wilt u een beeld krijgen van uw persoonlijke situatie. Welke landelijke bank op maat staat goed in mijn huis? Of welke landelijke tafel komt de sfeer ten goede? Persoonlijk interieuradvies is daarbij een zeer handig hulpmiddel om direct maatwerkmeubels een beeld te geven in uw eigen huis!

Verschoor Wonen biedt u die mogelijkheid. Jarenlange kennis en kunde op het gebied van maatwerk en landelijke styling. Een specialist die niet alleen de mogelijkheden kent op het gebied van maatwerk maar u ook kan adviseren op het gebied van styling.

Via onderstaand formulier kunt u direct een afspraak maken. Uiteraard kunt u ook bij mij in de showroom (onder het genot van een lekker kopje koffie) uw maatwerk ideeën aan ons doorgeven. Wat voor landelijke woonmeubels u ook op maat wilt laten maken, het is bij ons mogelijk. Bent u benieuwd naar landelijke inrichtingen of zoekt u andere wooninspiratie en tips? Schrijft u zich dan in voor onze kwartaalnieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de laatste trends!

Kunnen wij straks voor u aan de slag?

Sorry, comments are closed for this post.