T: 0184 41 90 47

Garantie

Wie mooie meubelen koopt wil ook zeker zijn van een goede garantie en zekerheid. Niet met een kluitje in het riet worden gestuurd als er problemen zijn maar een snelle en duidelijke klachtenafhandeling zodat de problemen snel opgelost worden. 

CBW-erkende woonwinkel

Bij Verschoor Wonen heeft u op al uw aankopen standaard 2 jaar garantie volgens de reglementen van de CBW waarbij wij aangesloten zijn.

All in House garantie

Als extra kunt u kiezen voor een uitbreiding van de garantie van al uw zitmeubelen via een prachtige ALL IN HOUSE regeling. “All In Service” (van All in House BV) is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. De gebruikelijke 2 jaar garantie op uw nieuwe zitmeubelen wordt verlengd naar 3 jaar of 5 jaar volledige garantie.

Daarbij biedt “All In Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen.

 

Onderhoud

Als u een mooi meubelstuk heeft aangeschaft wilt u uiteraard ook een goed onderhoudsmiddel gebruiken. Of het nu stof/leer of hout is, Verschoor Wonen heeft voor ieder meubelstuk in uw huis een passend middel om te onderhouden en op te frissen. Een uitgebreide collectie vindt u in onze showroom waar onze deskundige verkoop adviseurs u kunnen helpen met de keuze van het juiste onderhoudsproduct.

Verzorgingsproducten online bestellen

In samenwerking met Nederlands grootste leverancier van diverse verzorgingsproducten kunt u ook online bestellen. Een webshop met een zeer ruime sortering voor hout/stof en/of leer. Maak uw keuze, bestel online en u ontvangt het product binnen een aantal dagen bij u thuis.