T: 0184 41 90 47

Woonwinkel Rotterdam

Verschoor Wonen is dé woonwinkel nabij Rotterdam dat staat voor een persoonlijke benadering en deskundig interieur advies. Onze showroom biedt u de mogelijkheid onze collectie te bezichtigen en nieuwe inspiratie op te doen voor uw eigen interieur. De collectie van Verschoor Wonen bestaat uit een verscheidenheid aan lifestyle meubelen, rustieke meubelen en klassieke meubelen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de woonwinkel nabij Rotterdam? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Sliedrecht om inspiratie op te doen.

 

Meubelen met een eigen karakter

Verschoor Wonen is immers al meer dan 40 jaar dé toonaangevende woonwinkel nabij Rotterdam. Naast onze klassieke meubelen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van landelijk wonen. Naast onze meubelen met een eigen karakter bieden wij een schitterende toonzaal vol met de mooiste woonaccessoires. Lampen, sierkussens, rietwerk, schilderijen en nog veel meer. Nieuwe aanvoer vanuit diverse inkoop kanalen zorgen iedere keer weer voor de laatste interieur trends in onze showroom. De adviseurs van Verschoor wonen zorgen er altijd voor dat uw eigen identiteit terugkomt in uw interieur. Wij nemen alle tijd om uw woonwensen te vertalen naar een passend resultaat. Laat u inspireren door onze site; wij heten u graag welkom in onze woonwinkel nabij Rotterdam.

 

Informatie woonwinkel Rotterdam

Verschoor Wonen is de woonwinkel van Rotterdam en omstreken. Wij zijn gevestigd in Sliedrecht aan de woonboulevard. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide assortiment bent u bij ons aan het juiste adres om uw woning naar wens in te richten. Hebben wij uw woonwens niet in de collectie zitten dan gaan wij graag met u aan de slag om een eettafel op maat te laten maken. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op of kom langs in onze woonwinkel nabij Rotterdam.