Landelijke, stoere, strakke en romantische banken

Bent u op zoek naar een mooie, comfortabele bank geheel in uw eigen stijl en smaak? Een sofa, hoekbank of loungebank? Verschoor Wonen is de winkel waar u geheel vrijblijvend interieuradvies kunt krijgen en waar u persoonlijk geholpen wordt. Alle banken bij ons in de showroom zijn te verkrijgen in diverse opstellingen en afmetingen. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit vele stoffen en kleuren. Als u het lastig vinden om een mooie, passende match te maken met uw interieur dan adviseren wij u graag! Wij beschikken over 2000m2 showroom, waarvan 1000m2 volledig ingericht met UrbanSofa meubelen.

Verschoor Wonen in een landelijke woonwinkel in Sliedrecht met vele jaren ervaring in het vervaardigen en leveren van landelijke meubelen en bijzonder in het leveren van landelijke banken en hoekbanken. De landelijke stijl is een woonstijl die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het zorgt namelijk voor sfeer en warmte. Wilt u een nieuwe bank kopen? Bekijk hieronder een deel van ons assortiment.

Landelijke meubelen kopen sliedrecht

Zoekt u kwaliteitsmeubelen voor een scherpe prijs?

Verschoor Wonen biedt u de mooiste meubelen tegen nette prijzen. Onze 2000m2 grote showroom staat vol met prachtige ingerichte huiskamers, die allemaal op een andere manier zijn ingericht. Voor een ieder wat wils dus. Kom langs in onze showroom!

Sfeerimpressie

Ook voor landelijke banken op maat aan het juiste adres

Wij onderscheiden ons van andere woonwinkels door niet alleen standaard collecties aan te bieden, maar ook maatwerk. Heeft u specifieke wensen voor een bank? Wij helpen u graag. Ook voor maatwerk kasten en maatwerk eettafels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken en leveren van landelijke meubels op maat. Zo kunt u bij ons een hoekbank samenstellen geheel naar uw eigen smaak en wens. Onze unieke landelijke banken kunnen wij aanpassen op formaat en model en natuurlijk hoort daarbij het kiezen van diverse materialen, kleuren, leuningen, zittingen en pootjes. Laat u inspireren en bezoek onze meubel showroom in Sliedrecht. Hier hebben wij vele variaties landelijke meubels en banken voor u opgesteld.