Hoekbank voor de woonkamer met bijzettafel.

Landelijke, stoere, strakke en romantische banken

Bent u op zoek naar een mooie, comfortabele bank geheel in uw eigen stijl en smaak? Een sofa, hoekbank of loungebank? Verschoor Wonen is de winkel waar u geheel vrijblijvend interieuradvies kunt krijgen en waar u persoonlijk geholpen wordt. Alle banken bij ons in de showroom zijn te verkrijgen in diverse opstellingen en afmetingen. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit vele stoffen en kleuren. Als u het lastig vinden om een mooie, passende match te maken met uw interieur dan adviseren wij u graag!

Verschoor Wonen in een landelijke woonwinkel in Sliedrecht met vele jaren ervaring in het vervaardigen en leveren van landelijke meubelen en bijzonder in het leveren van landelijke banken en hoekbanken. De landelijke stijl is een woonstijl die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het zorgt namelijk voor sfeer en warmte. Wilt u een nieuwe bank kopen? Bekijk hieronder een deel van ons assortiment.

Landelijke meubels kopen bij Verschoor Wonen, voor een landelijke inrichting.

Zoekt u kwaliteitsmeubelen voor een scherpe prijs?

Uiteraard heeft ook Verschoor Wonen ruimte nodig voor de nieuwe collecties die regelmatig binnen komen. Deze ruimte ontstaat door diverse showroom-modellen met fikse kortingen te verkopen. Klik op de knop hieronder en u vindt de collectie die bij ons sterk is afgeprijsd. Ook op de hoogte blijven van de nieuwe collectie? Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief!

Aanbiedingen
Ronde zithoek met landelijke banken. Mooie landelijke woonkamer.Urban Sofa landelijke hoekbank by Ira Ness. In een landelijk ingericht woonkamer.Klassieke hoekbank van stof met knopen. De ruglening en armsteunen zijn gecapitonneerd. De tafel is hetzelfde design als de bank.Inno hoekbank opstelling. Landelijke meubelen.

Ook voor landelijke banken op maat aan het juiste adres

Wij onderscheiden ons van andere woonwinkels door niet alleen standaard collecties aan te bieden, maar ook maatwerk. Heeft u specifieke wensen voor een bank? Wij helpen u graag. Ook voor maatwerk kasten en maatwerk eettafels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken en leveren van landelijke meubels op maat. Zo kunt u bij ons een hoekbank samenstellen geheel naar uw eigen smaak en wens. Onze unieke landelijke banken kunnen wij aanpassen op formaat en model en natuurlijk hoort daarbij het kiezen van diverse materialen, kleuren, leuningen, zittingen en pootjes. Laat u inspireren en bezoek onze meubel showroom in Sliedrecht. Hier hebben wij vele variaties landelijke meubels en banken voor u opgesteld.