Landelijke meubelen bij Verschoor Wonen in de showroom samenstellen en kopen.

Maatwerk

Sterk in maatwerk!

Voorbeelden van Maatwerk:

No items found.

Voor elke ruimte een uniek meubel op maat

Vaak denkt u als consument vast te zitten aan standaard meubelprogramma’s waar aanpassingen niet mogelijk of beperkt zijn en dat maatwerk meer kosten met zich mee brengen. Niets is minder waar!

Bij Verschoor Wonen zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken van verschillende soorten meubelen in verschillende stijlen. Zolang iets technisch uitvoerbaar is, kunnen we al uw wensen verwerken in uw eigen unieke meubel. U kunt uw eigen tv- meubel, salontafel, eettafel, hoekbank en nog veel meer op maat ontwerpen en bij Verschoor Wonen vrijblijvend een prijsopgave laten maken. In de showroom hebben we een veel voorbeelden staan die u wellicht inspireren bij uw ontwerp. Natuurlijk kunnen we u ook helpen met het ontwerpen van uw meubel!

Dat het op maat maken van een meubelstuk duur is, berust op een misverstand. Verschoor Wonen is gespecialiseerd in maatwerk en uit ervaring blijkt dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is.

Wat kunt u van maatwerk verwachten?

Maatwerk kast Sliedrecht bij Verschoor Wonen
  1. Samen met de verkoopadviseur wordt, na het goedkeuren van de prijs, een technische tekening gemaakt.
  2. Deze tekening wordt de leidraad voor de meubelmaker die in de fabriek het ontwerp gaat produceren.
  3. Ongeveer 8-10 weken later wordt uw eigen ontwerp gratis bij u thuisbezorgd en gemonteerd.

Enthousiast? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend maatwerkontwerp aan!

Meubel op maat Verschoor Wonen

Wilt u graag een meubel geheel op maat gemaakt? Wij realiseren graag uw maatwerk verzoek! Kom gerust eens langs of vul het formulier in met uw verzoek. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis persoonlijk interieuradvies ontvangen?

Laat u geheel vrijblijvend en kosteloos inspireren door de specialisten van Verschoor Wonen. Wanneer u een afspraak maakt komen wij van Verschoor Wonen bij u thuis en adviseren wij u over kleine of grote aanpassingen in uw interieur.

Bedankt! We hebben je bericht.
Oeps! Er is iets misgegaan, probeer het nog eens...

Bekijk voor maatwerkideeën ook onze Pinterest pagina