Interieuradvies

landelijke eettafel interieuradviesEen complete metamorfose, verhuizen of gewoon een kleine verandering? Bij Verschoor Wonen kunt u advies op maat krijgen! 

Hoe creëer ik meer eenheid in mijn woonkamer? Wat moet er nog veranderen in huis om de perfecte en meest praktische meubelindeling te hebben? Welke woonstijl heb ik nu eigenlijk? Met welke accessoires kan ik het beste mijn lege ruimtes opvullen? Hoe krijgen jullie het zo leuk ingericht in de winkel?!

Zomaar een aantal veel gestelde vragen die regelmatig bij ons voorbij komen. De eigenaresse van Verschoor Wonen is al veel bij mensen thuis geweest om bovenstaande problemen op te lossen. Zij kan met u meekijken naar uw interieur en u helpen bij kleine veranderingen, een complete metamorfose of bij een verhuizing met daarbij horend een hele nieuwe woonkamer.

Hoe het werkt

landelijke woonkamer interieuradviesNa een eerste indruk van uw interieur en uw woonstijl gaat Jeannette (eigenaresse) met uw hulpvraag aande slag. Zij zal voor u de juiste stoffen, stalen, accessoires e.d. bij elkaar zoeken en ze zal voor u een tekening op schaal maken met daarin de perfecte indeling voor bij u thuis. Uiteraard wordt er rekening gehouden met specifieke wensen van de klant, want deze is bij Verschoor nog altijd koning!

De ideeën worden, geheel vrijblijvend, met u besproken en natuurlijk bent u degene die de beslissingen neemt!

Bent u op zoek naar een styliste die eens een kijkje neemt bij u thuis en u tips en trucs geeft die binnen uw wensen en grenzen passen? Dan bent u bij Verschoor Wonen aan het juiste adres!

Vraag nu een gratis vrijblijvend interieuradvies consult aan!

Wij komen graag geheel persoonlijk bij u langs voor een interieuradvies op maat. Dit is gratis en vrijblijvend! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Upload een foto van uw woonkamer en wij gaan al direct voor u aan de slag ter voorbereiding op het consult bij u thuis.