T: 0184 41 90 47

Maatwerk

Voor elke ruimte een uniek meubel op maat

Vaak denkt u als consument vast te zitten aan standaard meubelprogramma’s waar aanpassingen niet mogelijk of beperkt zijn en dat maatwerk veel meer kosten met zich mee brengen. Niets is minder waar!

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van verschillende soorten meubelen in verschillende stijlen. Zolang iets technisch uitvoerbaar is, kunnen wij al uw wensen verwerken in uw eigen unieke meubel.

U kunt uw eigen tv- meubel, salontafel, eettafel enz. op maat ontwerpen en bij Verschoor Wonen vrijblijvend een prijsopgave laten maken. In de showroom hebben wij een tal van voorbeelden staan die u wellicht inspireren bij uw ontwerp. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met het ontwerpen van uw meubel!

Direct maatwerk aanvragen Neem contact op

 

Maatwerk kast  maatwerk kasten maatwerk tafel

Dat het op maat maken van een meubelstuk erg duur is berust op een misverstand, Verschoor Wonen is gespecialiseerd in maatwerk en uit ervaring blijkt dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is.

Tekening kast op maat

Wat kunt u van maatwerk verwachten?

1. Samen met de verkoopadviseur wordt, na het goedkeuren van de prijs, een technische tekening gemaakt.

2. Deze tekening wordt de leidraad voor de meubelmaker die in de fabriek het ontwerp gaat produceren.
3. Ongeveer 8-10 weken later wordt uw eigen ontwerp gratis bij u thuisbezorgd en gemonteerd.

Interieuradvies landelijk wonen

Enthousiast? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend maatwerkontwerp aan!

Wilt u graag een meubel geheel op maat gemaakt? Wij realiseren graag uw maatwerk verzoek! Kom gerust eens langs of vul het formulier in met uw verzoek. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.