T: 0184 41 90 47

Over ons

Verschoor Wonen in Sliedrecht : al meer dan 40 jaar een begrip in de regio!

Als u een Sliedrechter vraagt : Kent u Verschoor Wonen? Grote kans dat er een positief antwoord volgt. Verschoor Wonen is immers al meer dan 40 jaar één van de meest toonaangevende woonwinkels in Zuid-Holland en omstreken voor het realiseren van de meest uiteenlopende woonkamerideeën.

Ontstaan

Negentien jaar geleden is Verschoor Wonen verhuisd vanuit het centrum van Sliedrecht naar de Woonboulevard waar Jeannette, Klaas, Johan, Jolanda en Astrid hun beste beentje voor zetten om voor de klanten prachtige interieurs te creëren.

Vroeger was Verschoor een winkel voor de klant met een klassiek interieur. Eiken-, noten- en kersenhouten meubelen stonden schitterend opgesteld in de 3 showrooms in het centrum van Sliedrecht. Deze showrooms waren opgezet door Dhr. J.J. Verschoor, grondlegger van het bedrijf. Samen met zijn vrouw Jeanne heeft hij lief en leed in de zaak gestopt om deze tot een succes te maken.

Later hebben dochter Jeannette en schoonzoon Klaas het bedrijf overgenomen en besloten om zich te vestigen in 1 pand aan de Leeghwaterstraat 109 te Sliedrecht. Een echt familiebedrijf dus! Zelfs de kinderen van Jeannette en Klaas: Johan en Jolanda hebben zich inmiddels in het bedrijf gemeld.

Heden

In de Leeghwaterstraat zijn ze inmiddels alweer 19 jaar hard aan het werk om voor een grote klantenkring mooie interieurs te ontwerpen. Tegenwoordig staan er alleen maar landelijke meubelen in de showroom, waarin Verschoor Wonen inmiddels is uitgegroeid tot een grote speler in de markt.

Sfeer, gezelligheid, warmte en harmonie vindt u terug in de 30 woonkamers die in de 2000 m2 tellende showroom opgesteld staan. Allemaal met een eigen karakter en diverse woonkamerideeën. Op deze manier heeft u een unieke kans om inspiratie op te doen en u te laten adviseren door een deskundig adviseuse/adviseur op het gebied van interieur.

Locatie en openingstijden