UrbanSofa

1000 m2 vol UrbanSofa inspiratie
Landelijk, Romantisch, Industrieel & Vintage
Premium Store
Europese kwaliteit
Duurzame productie
Persoonlijk voor jou

De mooiste en grootste premium store van UrbanSofa vindt u bij ons

We begrijpen hoe lastig het is om de perfecte bank voor uw woonkamer te vinden. Daarom hebben we nu onze bovenverdieping omgetoverd tot Premium Store! 1000m2 vol inspiratie voor uw woonsituatie.

UrbanSofa is op dit moment hét merk voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse, unieke bank in welke stijl dan ook. Van landelijke sofa tot robuuste hoekbank en van romantische loungebank tot vintage fauteuil, alles is terug te vinden in de brede collectie. UrbanSofa maakt uw huis echt een thuis.

Rechtstreeks van de fabriek geleverd, geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

Als consument bent u op zoek naar de beste kwaliteit meubel voor een goede prijs. Wacht dan niet langer en bezoek onze UrbanSofa showroom in Sliedrecht. Al vanaf 2011 is UrbanSofa hét merk voor uw landelijke meubelen. Alle meubelen worden rechtstreeks uit de fabriek bij u thuis geleverd, waardoor er veel dure schakels in het proces over worden geslagen en u dit merkt in uw portemonnee. Te mooi om waar te zijn misschien, maar door het uitschakelen van de tussenhandel loopt uw winst wel op tot 50%. Dit is ook het enige waar UrbanSofa op bezuinigd. Alle meubelen worden geproduceerd uit hoogwaardige materialen voor de beste kwaliteit. De focus van UrbanSofa ligt daarnaast volledig op het optimaliseren van processen en de kwaliteit waardoor u straks de beste meubelen voor een scherpe prijs bezit. Kom langs bij onze Premium Store in Sliedrecht en geniet van echte kwaliteit.

Wat is de kwaliteit van UrbanSofa zitmeubels?

Bij UrbanSofa bezuinigen ze niet op kwaliteit! De zitmeubelen van UrbanSofa worden uitsluitend geproduceerd met de beste kwaliteit materialen. Het frame van de bankstellen wordt bijvoorbeeld gemaakt van massief beukenhout, gebruiken ze puur en alleen stalen nosag binnenvering en worden de zittingen gevuld met het beste HR koudschuim. Daarmee weten we zeker dat u lekker zit en de meubelen lang mee gaan omdat het ijzersterke materiaal. Garantie? Uiteraard. Bij de aanschaf van een UrbanSofa meubel bij Verschoor Wonen in Sliedrecht geniet u van standaard 3 jaar garantie. Alle stoffen die in het assortiment zitten, zijn uitgebreid getest waarmee u zeker weet dat uw landelijke bank, stoel of fauteuil van de beste kwaliteit is.

Komt u gezellig bij ons langs? Dan kunt u onder het genot van een kop koffie proef komen zitten de vele mogelijkheden per item bekijken.

Hieronder ziet u een greep uit de UrbanSofa collectie