Nieuwe showroom van Verschoor Wonen. Voor landelijke inrichting op de woonboulevard in Sliedrecht.
Landelijke woonwinkel
Al jarenlang familiebedrijf
Maatwerk
Gratis interieur advies
Sfeervolle showroom

Over ons

Al meer dan 40 jaar een begrip in regio Sliedrecht!

Als u een Sliedrechter vraagt : Kent u Verschoor Wonen? Grote kans dat er een positief antwoord volgt. Verschoor Wonen is immers al meer dan 40 jaar één van de meest toonaangevende woonwinkels in Zuid-Holland en omstreken voor het realiseren van de meest uiteenlopende woonkamerideeën.

Vol inspiratie & woonkamerideeën

Sfeer, gezelligheid, warmte en harmonie vindt u terug in de 30 woonkamers die in de 2000 m2 tellende showroom opgesteld staan. Allemaal met een eigen karakter en diverse woonkamerideeën. Op deze manier heeft u een unieke kans om inspiratie op te doen en u te laten adviseren door een deskundig adviseuse/adviseur op het gebied van interieur.

Locatie & Openingstijden
Landelijke hoekbank in de woonkamer met een sfeervolle inrichting.
Oude showroom van Verschoor wonen, voor de woonboulevard in Sliedrecht.Dhr. J.J. Verschoor, grondlegger van het bedrijf. Samen met zijn vrouw Jeanne heeft hij lief en leed in de zaak gestopt om deze tot een succes te maken.‍Klassieke bezorging van de meubels van Verschoor Wonen. Sepia foto met paard-en-wagen.Oude showroom Verschoor Wonen in Sliedrecht.

Ontstaan

20 jaar geleden is Verschoor Wonen verhuisd vanuit het centrum van Sliedrecht naar de Woonboulevard waar Jeannette, Klaas, Johan, Jolanda en Astrid hun beste beentje voor zetten om voor de klanten prachtige interieurs te creëren.

Vroeger was Verschoor een winkel voor de klant met een klassiek interieur. Eiken-, noten- en kersenhouten meubelen stonden schitterend opgesteld in de 3 showrooms in het centrum van Sliedrecht. Deze showrooms waren opgezet door Dhr. J.J. Verschoor, grondlegger van het bedrijf. Samen met zijn vrouw Jeanne heeft hij lief en leed in de zaak gestopt om deze tot een succes te maken.‍

Later hebben dochter Jeannette en schoonzoon Klaas het bedrijf overgenomen en besloten om zich te vestigen in 1 pand aan de Leeghwaterstraat 109 te Sliedrecht. Een echt familiebedrijf dus! Zelfs de kinderen van Jeannette en Klaas: Johan en Jolanda hebben zich inmiddels in het bedrijf gemeld.

Heden

In de Leeghwaterstraat zijn ze inmiddels alweer 23 jaar hard aan het werk om voor een grote klantenkring mooie interieurs te ontwerpen. Tegenwoordig staan er vooral landelijke meubelen in de showroom, waarin Verschoor Wonen inmiddels is uitgegroeid tot een grote speler in de markt.

Openingstijden

Ma: 13.00 - 17.30
Di: 10.00 - 17.30
Wo: 10.00 - 17.30
Do: 10.00 - 17.30
Vr: 10.00 - 17.30
Za: 10.00 - 17.00
Zo: Gesloten

Vragen of advies?

T: 0184 41 90 47
E: info@verschoorwonen.nl
Locatie route

Team van Verschoor wonen. Met Astrid, Jolanda, Johan, Jeanette en Klaas.