Over ons

Meer dan 40 jaar een begrip in regio Sliedrecht

Als u een Sliedrechter vraagt : Kent u Verschoor Wonen? Grote kans dat er een positief antwoord volgt. We zijn al meer dan 40 jaar één van de meest toonaangevende woonwinkels in de regio voor het realiseren van de meest uiteenlopende woonkamerideeën.

Halfronde eetbanken

Vol inspiratie & woonkamerideeën

Sfeer, gezelligheid, warmte en harmonie vindt u terug in de 30 woonkamers die in de 2000 m2 tellende showroom opgesteld staan. Allemaal met een eigen karakter en diverse woonkamerideeën. Op deze manier heeft u een unieke kans om inspiratie op te doen en u te laten adviseren door een deskundig adviseuse/adviseur op het gebied van interieur.

Geschiedenis

Het begin

Vroeger was Verschoor een winkel voor de klant met een klassiek interieur. Eiken-, noten- en kersenhouten meubelen stonden schitterend opgesteld in de 3 showrooms in het centrum van Sliedrecht. Deze showrooms waren opgezet door Dhr. J.J. Verschoor, grondlegger van het bedrijf. Samen met zijn vrouw Jeanne heeft hij lief en leed in de zaak gestopt om deze tot een succes te maken.

Écht een familiebedrijf

Later hebben dochter Jeannette en schoonzoon Klaas het bedrijf overgenomen en besloten om zich te vestigen in 1 pand aan de Leeghwaterstraat 109 te Sliedrecht. Een echt familiebedrijf dus! Zelfs de kinderen van Jeannette en Klaas: Johan en Jolanda hebben zich inmiddels in het bedrijf gemeld.

Hier staan we nu

In de Leeghwaterstraat zijn ze inmiddels alweer 25 jaar hard aan het werk om voor een grote klantenkring mooie interieurs te ontwerpen. Tegenwoordig staan er vooral landelijke meubelen in de showroom, waarin Verschoor Wonen inmiddels is uitgegroeid tot een grote speler in de markt.