Hoge landelijke stoelen aan de bar van UrbanSofa met een landelijke blokkenkalender.

Gaat u voor de perfecte eetstoel of eetbank?

Eetstoelen en eetbanken voor in ieder interieur

De trend van het moment; eetstoelen gecombineerd met een eetbank.

Bij ons vindt u diverse eetstoelen en eetbanken; van gecapitonneerde landelijke eetbanken tot aan industriële eetstoelen en alles wat daar tussen in zit. Alle eetstoelen en eetbanken zijn te leveren in vele stoffen en kleuren en kunnen geheel aangepast worden aan uw zit wensen. De eetbanken kunnen wij op bijna iedere gewenste maat leveren en ook het zitcomfort kan naar uw wens worden aangepast.

Ook voor barstoelen en barkrukken kunt u bij ons terecht. Wij hebben een aantal modellen staan en kunnen u ook de gehele collectie laten zien vanuit onze verkoopboeken.

Bent u op zoek naar een showroom vol met eetstoelen en/ of eetbanken die u kunt uitproberen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zien u graag in onze showroom, de koffie staat altijd klaar.

Vierkante houten eettafel met eettafels stoelen. Mooie landelijke meubelen voor in de eethoek.

Zoekt u kwaliteitsmeubelen voor een scherpe prijs?

Uiteraard heeft ook Verschoor Wonen ruimte nodig voor de nieuwe collecties die regelmatig binnen komen. Deze ruimte ontstaat door diverse showroom-modellen met fikse kortingen te verkopen. Klik op de knop hieronder en u vindt de collectie die bij ons sterk is afgeprijsd. Ook op de hoogte blijven van de nieuwe collectie? Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief!

Aanbiedingen

Verschoor wonen is een woonwinkel in Sliedrecht met vele jaren ervaring in het vervaardigen en leveren van landelijke meubelen en stoelen. De landelijke stijl is een woonstijl die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Het zorgt namelijk voor sfeer en warmte. 
In onze showroom van 2000 m2 staan meer dan 30 landelijke woonkamers opgesteld. Met een ruim assortiment aan landelijke banken, eettafelstoelen, fauteuils, is de kans erg groot dat er iets voor u bij zit. Bezoek vandaag nog onze showroom in Sliedrecht of vraag gratis interieuradvies aan