Landelijke meubelen bij Verschoor Wonen in de showroom samenstellen en kopen.

Kasten uit de collectie of speciaal voor u gemaakt!

Wonen in je eigen stijl

Op zoek naar een landelijke vitrinekast? Een strakke vakkenkast? Een klassieke boekenkast? Kom eens gezellig bij ons langs! Wij hebben vele voorbeelden van diverse kasten en stijlen in onze showroom staan. Van grote opbergkasten tot aan kleinere voor in de hal. Laat u inspireren en vindt uw eigen droommeubel. Verschoor Wonen is dé specialist voor woninginrichting. Wij staan 6 dagen per week klaar om u te informeren en te adviseren. Dit doen we al jaren met heel veel plezier!

Meubels op maat kopen of laten maken bij Verschoor wonen voor een landelijk interieur op maat.

Zoekt u kwaliteitsmeubelen voor een scherpe prijs?

Uiteraard heeft ook Verschoor Wonen ruimte nodig voor de nieuwe collecties die regelmatig binnen komen. Deze ruimte ontstaat door diverse showroom-modellen met fikse kortingen te verkopen. Klik op de knop hieronder en u vindt de collectie die bij ons sterk is afgeprijsd. Ook op de hoogte blijven van de nieuwe collectie? Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief!

Aanbiedingen

Kasten op maat

Heeft u een origineel interieur idee, maar u kunt bij diverse woonwinkels niet precies vinden wat u zoekt? Bij Verschoor Wonen bent u aan het juiste adres om een kast op maat te laten maken. Geheel in de stijl die bij u past. Bij onze meubelzaak in Sliedrecht kunt u terecht voor voor inspiratie.

Naast dat we maatwerk kasten voor u kunnen maken, hebben wij ook een groot aanbod in vitrinekasten, opbergkasten, tv meubels en landelijke kasten. Bij Verschoor Wonen is niets te gek. 

Boekenkast op maat

Een idee in uw hoofd, maar geen idee of dit wel mogelijk is? Zolang het technisch uitvoerbaar is, biedt Verschoor Wonen u de mogelijkheid. Een kast op maat kan gebruikt worden om een lege muur op te vullen, of heel functioneel worden gebruikt als u een werkkamer heeft. Verschoor Wonen is specialist in het maken van een kastenwand op maat. Voor iedere woonruimte hebben wij een oplossing voor een stijlvol en efficiënt interieur op maat. Kiest u voor landelijk of modern? Wij adviseren u graag over de beste keuze.