Woonaccessoires

Prachtige woonaccessoires als aanvulling op uw interieur

Een mooi, warm, gezellig interieur creëren begint natuurlijk bij de meubels, vloer en het lichtplan in uw woning. Daarna begint het aankleden van uw woonkamer. Houdt u van de landelijke sfeer? Een gezellig en sfeervol geheel? Van uw huis uw thuis maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor woonaccessoires! Wij hebben in onze showroom alle woonaccessoires gestyled zodat u inspiratie op kunt doen voor uw eigen interieur. Alle accessoires zijn direct leverbaar en uniek. Denk bijvoorbeeld aan: oude houten bankjes, kruiklampen, diverse kleuren en maten potten, klokken, spiegels en natuurlijk leuke hebbedingetjes.

Wij hebben een showroom vol met prachtige accessoires, kom eens gezellig bij ons langs.

Landelijke accessoires bij Verschoor Wonen

Zoekt u kwaliteitsmeubelen voor een scherpe prijs?

Verschoor Wonen biedt u de mooiste meubelen tegen nette prijzen. Onze 2000m2 grote showroom staat vol met prachtige ingerichte huiskamers, die allemaal op een andere manier zijn ingericht. Voor een ieder wat wils dus. Kom langs in onze showroom!

Sfeerimpressie
Verschillende landelijke accessoires. Bloempot, grove industriële ketting, klassiek keizersbeeldje.

Vol inspiratie & woonkamer ideeën

Sfeer, gezelligheid, warmte en harmonie vindt u terug in de 30 woonkamers die in de 2000 m2 tellende showroom opgesteld staan. Allemaal met een eigen karakter en diverse woonkamer ideeën. Op deze manier heeft u een unieke kans om inspiratie op te doen en u te laten adviseren door een deskundig adviseur op het gebied van interieur.