Woonaccessoires

Een mooi, warm, gezellig interieur creëren begint natuurlijk bij de meubels, vloer en het lichtplan in uw woning. Daarna begint het aankleden van uw woonkamer. Houdt u van de landelijke sfeer? Een gezellig en sfeervol geheel? Van uw huis uw thuis maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor woonaccessoires! Wij hebben in onze showroom alle woonaccessoires gestyled zodat u inspiratie op kunt doen voor uw eigen interieur. Alle accessoires zijn direct leverbaar en uniek. Denk bijvoorbeeld aan: oude houten bankjes, kruiklampen, diverse kleuren en maten potten, klokken, spiegels en natuurlijk leuke hebbedingetjes.

Wij hebben een showroom vol met prachtige accessoires, kom eens gezellig bij ons langs.

Zoekt u kwaliteitsmeubelen voor een scherpe prijs?

Uiteraard heeft ook Verschoor Wonen ruimte nodig voor de nieuwe collecties die regelmatig binnen komen. Deze ruimte ontstaat door diverse showroom-modellen met fikse kortingen te verkopen. Klik op de knop hieronder en u vindt de collectie die bij ons sterk is afgeprijsd. Ook op de hoogte blijven van de nieuwe collectie? Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief!

Aanbiedingen

Vol inspiratie & woonkamer ideeën

Sfeer, gezelligheid, warmte en harmonie vindt u terug in de 30 woonkamers die in de 2000 m2 tellende showroom opgesteld staan. Allemaal met een eigen karakter en diverse woonkamer ideeën. Op deze manier heeft u een unieke kans om inspiratie op te doen en u te laten adviseren door een deskundig adviseur op het gebied van interieur.