Showroom landelijk wonen

(ge) Woon Gezellig!

Hond op een landelijke bank

2 etages vol woonideeën!

Landelijk wonen showroom

Of u nu op zoek bent naar een geheel interieur, een nieuwe landelijk eettafel, een hoekbank, een passende accessoire of gewoon even inspiratie op wilt doen. Bij onze landelijke showroom in Sliedrecht bent u aan het juiste adres. In meer dan 2000m2 aan oppervlakte staan meer dan 30 landelijke woonkamers opgesteld ter inspiratie. Van die 2000m2 is 1000m2 ingericht met de prachtige meubelen van UrbanSofa.

Kijkt u even rond? Heeft u liever gelijk wat meer informatie over een bepaald model bank? Wij vinden het erg belangrijk dat u zich welkom voelt in de showroom en dat u kunt rondkijken/ advies in kunt winnen op de manier die u het prettigst vindt.

Kom dus (ge)woon gezellig bij ons langs!

Het team van Verschoor Wonen

Landelijke woonkamer opstellingen.

Onze showroom bestaat uit sfeervol ingerichte woonkamers. Ieder gedeelte van de showroom hebben wij zelf ingericht. Welke landelijke sfeer wilt u ervaren bij u thuis? Romantisch, strak, sober, industrieel of stoer? Wij kunnen ze allemaal laten zien en creëren.

"Nogmaals dank voor al jullie adviezen en heerlijke bakkies koffie." Fam Vijfhuizen

Door middel van de grote stoffencollectie, de diverse houtstalen en natuurlijk de plattegrond van uw woonkamer kunnen wij een prachtig moodboard voor uw eigen interieur maken. Dit doen wij geheel vrijblijvend en het kan nu zelfs ook zonder afspraak!

"Dank lieve familie. Onze woning is mede dankzij jullie een fijn thuis geworden!" fam de Boer