Showroom landelijk wonen

Landelijke eettafel van hout met een fluweel eetbank. Op tafel staan landelijk accessoires.
Warm welkom
Familiebedrijf
Persoonlijke aandacht
Landelijk Wonen
Sfeervolle showroom
(ge) Woon Gezellig!

2 etages vol woonideeën!

Een warm welkom!

Of u nu komt voor een geheel nieuw interieur, een nieuwe hoekbank, een nieuwe accessoire of gewoon even lekker inspiratie op komt doen, wij zijn blij dat u ons heeft gevonden!

Kijkt u even rond? Heeft u liever gelijk wat meer informatie over een bepaald model bank? Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt in de showroom en dat u kunt rondkijken/ advies in kunt winnen op de manier die u het prettigst vindt.

Kom dus (ge)woon gezellig bij ons langs!

Dit is het koffiezetapparaat in de landelijke showroom van Verschoor Wonen. U bent altijd welkom voor een landelijke inrichting.
Sfeervolle landelijke meubelen. Landelijke hoekbank met ronde bijzet tafels.Complete landelijke woonkamer met stoffen banken en fauteuil en houten tafels, aangekleed met sfeervolle landelijke accessoires.Hoekbank voor de woonkamer met bijzettafel.Woonkamer indeling bij Verschoor Wonen in de landelijke showroom.

Landelijke woonopstellingen.

Onze showroom bestaat vooral uit sfeervolle woonkamers en shops van diverse bekende leveranciers. Ieder gedeelte van de showroom hebben wij zelf ingericht. Welke landelijke sfeer wilt u ervaren bij u thuis? Romantisch, strak, sober, industrieel of stoer? Wij kunnen ze allemaal laten zien en creëren.

"Nogmaals dank voor al jullie adviezen en heerlijke bakkies koffie." Fam Vijfhuizen

Door middel van de grote stoffencollectie, de diverse houtstalen en natuurlijk de plattegrond van uw woonkamer kunnen wij een prachtig moodboard voor uw eigen interieur maken. Dit doen wij geheel vrijblijvend en het kan nu zelfs ook zonder afspraak!

"Dank lieve familie onze woning is mede dankzij jullie een fijn thuis geworden!" fam de Boer