T: 0184 41 90 47

Woonwinkel Sliedrecht

Verschoor Wonen is uw woonwinkel in Sliedrecht om al uw interieurideeën voor de woonkamer om te zetten naar een harmonieus geheel. Onze klanten waarderen de woonwinkel in Sliedrecht vanwege onze warme en stijlvolle uitstraling. In ons assortiment vindt u de juiste mix van meubelen en woonaccessoires. Bij onze woonwinkel in Sliedrecht kunt u niet alleen terecht voor een compleet advies, maar ook voor dat ene item waarnaar u op zoek bent om uw interieur af te maken. Bent u benieuwd naar onze collectie? Kom langs in onze woonwinkel in Sliedrecht.

 

Eindeloze combinatiemogelijkheden

Wanneer u langskomt in onze woonwinkel in Sliedrecht kunt u onze stijl, sfeer en kwaliteit zelf ervaren. Bovendien zijn de combinatiemogelijkheden in onze woonwinkel eindeloos. Of u nu op zoek bent naar speciale woonaccessoires, een complete inrichting of maatwerk meubelen; bij Verschoor Wonen bent u aan het juiste adres. In uw woonwinkel in Sliedrecht heeft u een unieke kans om inspiratie op te doen en u te laten adviseren door een deskundig adviseur. Wilt u een kast op maat laten maken of bent u op zoek naar een eettafel op maat? Verschoor Wonen biedt uitgebreide mogelijkheden om uw meubel geheel op maat te laten maken. Wij nodigen u graag uit in onze 2000m2 tellende showroom om onze collectie te ervaren.

 

Informatie woonwinkel Sliedrecht

Verschoor Wonen is al meer dan 40 jaar één van de meest toonaangevende woonwinkel in Sliedrecht en omstreken voor het realiseren van uw woonkamerideeën. Inmiddels is Verschoor Wonen uitgebreid tot een grote spelen op het gebied van landelijk wonen. Bij Verschoor Wonen vindt u lifestyle, rustieke meubelen en klassieke meubelen met een eigen identiteit en persoonlijk karakter. Daarnaast zijn wij sindskort ook trotse dealer van Urban Sofa, waardoor wij ook heel betaalbare meubelen kunnen bieden. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Sliedrecht en staan u graag te woord met deskundig advies.